Over ons

De Kletskop is niet zomaar een gezellige klets bij een heerlijke kop. Onze naam wilt veel meer zeggen dan men op het eerste zicht doet vermoeden.

Wij nemen jullie even mee in het ontstaan én bestaan van De Kletskop…

Bekijk Menu

Een Kopje bij het Kletsen

Over ``De Kletskop``

Niets is beter dan een heerlijk lange ochtend, middag of namiddag gezellig kletsen bij een heerlijke kop koffie. Samen met de gastheer Michiel en gastvrouw Chris worden jullie gezellig en sfeervol ontvangen in de koffiebar aan de Kamperbaan.

Zo heeft het pand van De Kletskop al meerdere bestemmingen gehad: van café tot slagerij en bloemenwinkel.

De Oude Kamperbaan

Over ``De Kletskop``

Ons pand ligt gelegen aan de Kamperbaan 24 in hartje Hechtel-Eksel. Deze Kamperbaan had in een vroeger verleden kletskopjes, oftewel kasseien, in plaats van de betonbaan als wegbekleding.

De stuifduin: De Kletskop

Over ``De Kletskop``

Hechtel-Eksel is alom gekend om zijn unieke wandelgebieden die onder andere grenzen aan het militair domein van Leopoldsburg. Zo vinden we ook hier weer een unieke Hechtelse verwijzing naar De Kletskop. Stuifduin De Kletskop bevindt zich aan De Kamertstraat en is wereldberoemd onder de lokale bevolking. Menig inwoner zal over deze unieke duintop anekdotes naar boven kunnen halen.

Stuifduin De Kletskop

Het knapperig koekje

Over ``De Kletskop``

Onze koffie van het huis, de kletskoffie, wordt perfect gecombineerd met een hard maar uiterst dun en knapperig koekje, dat voornamelijk met suiker en boter wordt bereid. Dit koekje heeft een specifieke bereidingswijze en is uniek te vinden in De Kletskop!

Gastheer Bosland

Over ``Bosland``

De Kletskop, fiere Gastheer van Bosland!

Als Gastheer van Bosland maken we deel uit van een netwerk van ondernemers die bezoekers en gasten kwalitatief informeren over Bosland: het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Deze gigantische natuurkern van 5137 ha in Noord-Limburg strekt zich uit over de gemeenten Hechtel-Eksel, Pelt, Peer en Lommel en bestaat vooral uit bossen, heide, graslanden en beekvalleien.

Bosland behoudt en ontwikkelt haar mooie en kwalitatieve natuur, maar stelt deze ook zo veel mogelijk open voor het grote publiek. Daarbij staat duurzame ontwikkeling voorop: Bosland creëert dynamiek vanuit het groen. Wens je meer informatie over al wat er te beleven valt? We staan je graag te woord.